Blokkades doorbreken met Mind Eye Power

Heb je last van angst, oude pijn of hardnekkige overtuigingen, angsten of spanning waar je nu eens echt vanaf wilt? Met Mind Eye Power kun je deze opgeslagen patronen in je brein veranderen. Vaak zijn een paar sessies al voldoende voor blijvend resultaat. De methode is gebaseerd op wetenschappelijke kennis van de hersenen van de laatste decennia in relatie tot lichaam, emoties en cognitie.

COACHING

Eén sessie duurt 1,5 uur
Vaak zijn één tot enkele MEP-sessies voldoende
Toepasbaar bij alle thema’s
waar emotionele lading op zit

Van oude patronen naar een nieuw perspectief

Mind Eye Power (MEP) is toepasbaar bij alles waar lading op zit, zoals: onverwerkte emoties, stress en burn-out, vastzittende overtuigingen, verlies en trauma, angsten en verslavingen. Het mooie vind ik dat MEP wonderbaarlijk snel en effectief werkt én dat je niet in het verhaal duikt, maar tot de essentie komt door contact te maken met het emotionele brein via ogen, adem en aandacht.

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Kijk jezelf in de ogen en je ziet hoe het met je gaat. Dat komt doordat de ogen directe verbindingen hebben met het deel in je brein waar je gevoelens zitten opgeslagen. De ogen kun je zien als het toetsenbord van je brein. Met oogbewegingen kun je pijn, stress en andere ongezonde overlevingsmechanismen opsporen, ontkoppelen en overschrijven.

Krachtige werking

Bij EMDR wordt gebruik gemaakt van geluiden of tikjes op de knieën. Mind Eye Power gaat verder. Je krijgt grip op de bedrading van je hersenen door oogbewegingen in combinatie met gerichte aandacht en intentie (geestkracht). Die combinatie geeft de methode zijn krachtige werking.

Met Mind Eye Power kun je oude denkwijzen, overtuigingen en gedragspatronen loslaten en vormgeven aan je verlangen. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei. Je maakt kennis met de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.

Het is verrassend om te ervaren hoe moeiteloos dit gaat. Ik ben er zelf ook iedere keer weer van onder de indruk hoe eenvoudig en doeltreffend blijvend resultaat bereikt wordt.

Van probleem naar levensles

Het mooie is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding. Er vindt een verschuiving plaats: van stress naar evenwicht, van angst naar vertrouwen, van probleem naar levensles.

Hoe ziet een sessie eruit?

Voor het behandelen een blokkade, angst, spanning, stress met Mind Eye Power is één tot drie sessies meestal voldoende. Een sessie duurt 1,5 uur en bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Psycho-educatie en uitleg werking Mind Eye Power

  • Warming up voor ogen en creëren juiste body-mindset

  • Het deel van het brein activeren dat verband houdt met het vraagstuk

  • Deactiveren van de angst/stress/overtuiging dmv oogbewegingen, mindset, adem en visualisatie

  • Nieuw perspectief creëren d.m.v oogbewegingen, mindset, adem en visualisatie

Ik ben gecertificeerd advanced MEP-practitioner en heb de beroepsopleiding gevolgd bij Jacqueline Venbrux.

“Nanette heeft mij met Mind Eye Power geweldig geholpen om beter en blijer in het leven te staan. Ik kan stressgevoelens nu veel beter beheersen en heb meer zelfvertrouwen. Ook had ik grote vliegangst en heeft ze geholpen om er veel minder tegenop te zien en tijdens het vliegen rustig te zijn. Dat vond ik heel bijzonder.”

Joke de Vries

“Na mijn scheiding had ik tien jaar lang een steeds terugkerende nare droom. Het is nu ruim twee jaar geleden dat ik bij jou een online sessie Mind Eye Power heb gedaan. Sinds die dag zijn de nare dromen zijn nooit meer teruggekomen. Ik ben je hier erg dankbaar hiervoor.”

Anita Dilg

Bedrijfsgegevens

 

Spring Training & Coaching

Amsterdamseweg 62
6712 GK Ede
KvK 73053066
BTW NL002123108B34

 

nanette@springcoach.nl

+31 (06) 216 495 68

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsbrief

* verplicht veld

Workshop

Geef je op voor één van TRE workshops: HIER INSCHRIJVEN

Contact met jezelf is het allerblangrijkste. Citaat op foto: Blijf naar je hart luisteren, het zal je de weg fluisteren.