over Nanette

Mijn reis

Vroeger vloog ik makkelijk alle kanten op en deed vaak te veel. Mijn grenzen voelde ik niet. Ik luisterde naar mijn enthousiasme, niet naar mijn lijf. Tot ik op een dag natuurlijk tegen een harde muur aanliep. Vanaf dat moment ben ik de signalen van mijn lichaam serieus gaan nemen en onderzocht allerlei ingangen naar bewustzijn en groei. Dat deed ik voor mijn eigen ontwikkeling en tegelijkertijd was me duidelijk dat ik als coach anderen hierin wilde gaan begeleiden.

Het bracht me bij lichaamswerk, tai chi en Chi Neng  Qigong, systemisch werk, transactionele analyse en NLP. Ik raakte gefascineerd door de werking van het lichaam en brein en de manieren om toegang te krijgen tot het onderbewuste, waar onze patronen en onverwerkte emoties liggen opgeslagen.

Zo deed ik een opleiding Effortless coaching, kwam in contact met de universele principes van groei, het opsporen en opschonen van belemmerende overtuigingen en het helen van trauma delen.

Wat mij intrigeerde was hoe je met een simpele ademoefening (hartcoherentie) toegang krijgt tot het onderbewuste en vastzittende oude spanningen en emoties vrij makkelijk los kan laten. Daar wilde ik meer van weten! Mijn ontdekkingstocht ging verder naar de wondere wereld van de adem bij de Adem Academie van Marleen van den Hout. Ondertussen kwam ik in aanraking met andere snelwegen naar het onderbewuste: de ogen en het lichaam. Ik bekwaamde me in Mind Eye Power, een soort EMDR, en in Trauma & Tension Releasing Exercises (TRE).

Na een loopbaan als journalist, communicatie manager, MT-lid en teamcoach begon ik in 2018 mijn eigen bedrijf Spring Training en Coaching. Als coach en trainer begeleid ik mensen en teams vanuit vakmanschap, vertrouwen en verbinding. Wat mij kenmerkt is enthousiasme, creativiteit, humor en lichtheid.

Vakmanschap als coach 

Ik heb een goed gevulde koffer met waardevolle bronnen, methodieken en instrumenten waar ik uit put vanuit mijn achtergrond en opleidingen:

  • Lichaamsgericht coach als TRE® Provider
  • Chi Neng Qigong instructeur
  • Effortless Coaching, met als coachmethodieken Hartcoherentie, The Work (Byron Katie), The Journey (Brandon Bays), Progressive Mental Alignment (PMA)
  • Coach opleiding professionele communicatie, met als bronnen: Transactionele Analyse, NLP en Systemische werken (Phoenix)
  • Opleider tot ademcoach Beter Ademen ®
  • Practitioner Mind Eye Power (verwant aan EMDR)
  • Teamcoaching (Coachboulevard)
  • Insights Discovery Practitioner

Missie

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling. Zodat jij keuzes maakt die bij jou passen en dat je de moed hebt om jouw eigen weg te gaan. Waarin je vertrouwt op jezelf, je talenten en contact maakt met je eigen levensstroom. Een weg die in mijn aanpak gaat van hoofd naar lijf, van denken naar voelen en van doen naar zijn.

Nanette privé

Samen met mijn man woon ik in het mooie Ede, dichtbij de bossen waar ik in mijn vrije tijd graag een rondje op de mountainbike fiets om mijn hoofd leeg te maken en de boslucht op te snuiven.

Daarnaast kan ik helemaal de tijd vergeten als ik aan het beeldhouwen of keramieken ben, heerlijk! In de zomer ga ik graag de bergen in om me onder te dompelen in overweldigende berglandschappen waar lange wandelingen me dichter bij mijn eigen natuur brengen en ik geniet van samenzijn met vrienden.

Bedrijfsgegevens

 

Spring Training & Coaching

Amsterdamseweg 62
6712 GK Ede
KvK 73053066
BTW NL002123108B34

 

nanette@springcoach.nl

+31 (06) 216 495 68

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsbrief

* verplicht veld

Workshop

Geef je op voor één van TRE workshops: HIER INSCHRIJVEN

Contact met jezelf is het allerblangrijkste. Citaat op foto: Blijf naar je hart luisteren, het zal je de weg fluisteren.