Teambuilding

Een team dat de missie en visie scherp voor ogen heeft, weet waar het samen voor staat en naar op weg is. Om een sterk team te vormen moeten de teamleden van elkaar op aan kunnen. Vertrouwen is de sleutel naar succes. Elkaar goed leren kennen is daarbij de basis. Hieraan kan de teamdag Bouwen aan Verbinding een bijdrage leveren. Vaak ontstaat desondanks ongewild een onderstroom waarin teamleden allerlei meningen en oordelen over elkaar hebben.

WORKSHOP

Incompany
Minimaal 1 dagdeel
Maatwerk

Missie en Visie: Een inspirerend fundament

In het snel veranderende landschap waar je als team of organisatie op moet inspelen is het goed je regelmatig af te vragen: Hoe blijven wij relevant en voor wie willen we er zijn? Wat is onze meerwaarde? Wat gaat er verloren als wij er niet meer zijn? Het antwoord is de missie, die inspireert, raakt en energie geeft.

Een droom met een deadline

De visie geeft antwoord op de vraag: waar doen we het voor? Een visie is als een droom met een deadline: ver weg, maar met volledige inzet wel bereikbaar. In deze workshop verbeelden en verwoorden we jullie droom en maken die steeds concreter. Tot er een visie ligt die ambitieus, motiverend, onderscheidend, relevant en evenwichtig is (AMORE).

Stevige basis

Heb je een gezamenlijke missie en visie, dan weet je waar je toegevoegde waarde zit en waar je samen heen gaat. Geeft het energie en is het zo geformuleerd dat het helpt bij het maken van keuzes onderweg? Dan heb een stevige basis voor de komende jaren waarop je je plannen en strategie kunt baseren. Wil jij met jouw team, afdeling of organisatie een gedragen missie en visie die werken als een levend kompas? Graag begeleid ik een workshop of traject samen met jullie.

WORKSHOP

Incompany
Inpasbaar binnen een teamdag
Combinatie met teamcoaching mogelijk
Maatwerk

Teamdag: Bouwen aan verbinding

In deze workshop ontdek je (onvermoede) kwaliteiten van je teamgenoten, leert ze beter kennen en komt letterlijk en figuurlijk samen in beweging. Op een speelse manier ontdek je hoe de communicatie en samenwerking loopt in het team. In een ontspannen sfeer herken je teampatronen, doorbreekt ze samen en krijg je de kans om met nieuw gedrag te experimenteren.

We doen een variatie aan individuele en groepsopdrachten, met inspanning en ontspanning, diepgang, plezier en mooie gesprekken.

Teamleden die elkaar vertrouwen kunnen hun grenzen overstijgen en nieuwe verbluffende capaciteiten ontdekken waarvan zij zich eerder niet bewust waren.

 

David Armistead