Teambuilding

Een team dat de missie en visie scherp voor ogen heeft, weet waar het samen voor staat en naar op weg is. Om een sterk team te vormen moeten de teamleden van elkaar op aan kunnen. Vertrouwen is de sleutel naar succes. Elkaar goed leren kennen is daarbij de basis. Hieraan kan de teamdag Bouwen aan Verbinding een bijdrage leveren. Vaak ontstaat desondanks ongewild een onderstroom waarin teamleden allerlei meningen en oordelen over elkaar hebben.

WORKSHOP

Incompany
Minimaal 1 dagdeel
Maatwerk

Missie en Visie: Een inspirerend fundament

In het snel veranderende landschap waar je als team of organisatie op moet inspelen is het goed je regelmatig af te vragen: Hoe blijven wij relevant en voor wie willen we er zijn? Wat is onze meerwaarde? Wat gaat er verloren als wij er niet meer zijn? Het antwoord is de missie, die inspireert, raakt en energie geeft.

Een droom met een deadline

De visie geeft antwoord op de vraag: waar doen we het voor? Een visie is als een droom met een deadline: ver weg, maar met volledige inzet wel bereikbaar. In deze workshop verbeelden en verwoorden we jullie droom en maken die steeds concreter. Tot er een visie ligt die ambitieus, motiverend, onderscheidend, relevant en evenwichtig is (AMORE).

Stevige basis

Heb je een gezamenlijke missie en visie, dan weet je waar je toegevoegde waarde zit en waar je samen heen gaat. Geeft het energie en is het zo geformuleerd dat het helpt bij het maken van keuzes onderweg? Dan heb een stevige basis voor de komende jaren waarop je je plannen en strategie kunt baseren. Wil jij met jouw team, afdeling of organisatie een gedragen missie en visie die werken als een levend kompas? Graag begeleid ik een workshop of traject samen met jullie.

WORKSHOP

Incompany
Inpasbaar binnen een teamdag
Combinatie met teamcoaching mogelijk
Maatwerk

Teambuilding: Bouwen aan verbinding

In deze workshop ontdek je (onvermoede) kwaliteiten van je teamgenoten, leert ze beter kennen en komt letterlijk en figuurlijk samen in beweging. Op een speelse manier ontdek je hoe de communicatie en samenwerking loopt in het team. In een ontspannen sfeer herken je teampatronen, doorbreekt ze samen en krijg je de kans om met nieuw gedrag te experimenteren.

We doen een variatie aan individuele en groepsopdrachten, met inspanning en ontspanning, diepgang, plezier en mooie gesprekken. 

Teambuilding is niet alleen leuk, het is echt noodzakelijk. Elkaar beter leren kennen zorgt voor meer verbinding, plezier en begrip voor verschillen. Hoe beter je elkaar kent, hoe meer de relatie tegen een stootje kan. Pas als er voldoende vertrouwen is, gaan teamleden zich uitspreken naar elkaar. Is er in jouw team al een basis van vertrouwen, maar is feedback geven nog een drempel? Ook hierin kan ik jullie begeleiden met een feedbacktraining of met een teamtraining Insights Discovery

 

Teamleden die elkaar vertrouwen kunnen hun grenzen overstijgen en nieuwe verbluffende capaciteiten ontdekken waarvan zij zich eerder niet bewust waren.

 

David Armistead

Bedrijfsgegevens

 

Spring Training & Coaching

Amsterdamseweg 62
6712 GK Ede
KvK 73053066
BTW NL002123108B34

 

nanette@springcoach.nl

+31 (06) 216 495 68

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsbrief

* verplicht veld

Workshop

Geef je op voor één van TRE workshops: HIER INSCHRIJVEN

Contact met jezelf is het allerblangrijkste. Citaat op foto: Blijf naar je hart luisteren, het zal je de weg fluisteren.