TRE-workshops

TRE is nuttig voor iedereen die de negatieve effecten van stress, chronische spanning of trauma ervaart. Door TRE leer je hoe je op een natuurlijke manier jouw opgebouwde stress via het lichaam weer kunt loslaten.

TRE-workshops

In een kleine groep en op een fijne plek bij een mooie boerderij in Lunteren, ervaar je aan den lijve wat TRE voor jou op dit moment kan betekenen. Voor beginners is dat een eerste kennismaking met het natuurlijke herstelmechanisme van je lichaam, waardoor je de spanning letterlijk uit je lijf trilt. Voor gevorderden is dat een verdieping van jouw proces, zowel fysiek, als emotioneel en mentaal.

Na een korte kennismaking gaan we met de oefeningen aan de slag. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Je krijgt een boekje met een nauwkeurige beschrijving van de oefeningen mee naar huis. Het is aan te raden minimaal twee keer een workshop en/of een individuele sessie te volgen om TRE thuis goed en verantwoord toe te passen en de effecten ervan optimaal te ervaren.

Lees hier meer over TRE en de effecten.

Kosten

Deelname kost € 64,00

Locatie en parkeren

17 mei zijn we te gast in het centrum “Wijland” in het bijgebouw op het terrein van Petie en Peter van Kan, Achterstraat 21 in Lunteren. Je kunt gratis en makkelijk parkeren op de inrit naast hun huis. Vanaf station Lunteren is het ongeveer 7 minuten lopen.

9 juni en 5 juli zijn we te gast bij Sterker Samen, Grintweg 320 in Wageningen. Je kunt parkeren op het terrein. 

 

Aanmeldingsformulier

Is de workshop van jouw keuze volgeboekt, stuur dan even een mail naar nanette@springcoach.nl dan zet ik je op de wachtlijst. 

Goed om te weten

Individuele TRE-coachsessie

Het is ook mogelijk om één of meer individuele TRE-coachsessies te volgen.  Als je moeite hebt om controle los te laten, veel in je hoofd zit, je niet veilig voelt in een groep, specifieke klachten hebt of als je 1-op-1 gewoon prettiger vindt, je bent van harte welkom. Stuur even een berichtje, dan maken we een afspraak. Individuele sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Ede.

Professionele begeleiding

  • Ik ben gecertificeerd TRE® Provider en aangesloten bij de  branchevereniging  van TRE-Nederland.
  • Ik ben gecertificeerd ademtrainer Beter Ademen, opgeleid bij de  Nederlandse Ademacademie.
  • Ik ben gecertificeerd Mind Eye Power practioner, opgeleid door Jacqueline Venbrux, grondlegger van Mind Eye Power. 

Bedrijfsgegevens

 

Spring Training & Coaching

Amsterdamseweg 62
6712 GK Ede
KvK 73053066
BTW NL002123108B34

 

nanette@springcoach.nl

+31 (06) 216 495 68

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsbrief

* verplicht veld

Workshop

Geef je op voor één van TRE workshops: HIER INSCHRIJVEN

Contact met jezelf is het allerblangrijkste. Citaat op foto: Blijf naar je hart luisteren, het zal je de weg fluisteren.